donderdag 12 maart 2015

Peerfeedback kaart

Bij deze wil ik graag een feedbackkaart inzetten en naast Nicole ook Judith vragen om feedback te geven op mijn SWOT analyse.

Judith, ik heb geen specifieke vraag maar eigenlijk is gewoon alle feedback welkom!

2 opmerkingen:

  1. Dag Jolijn,

    Mooi gedaan hoor meid! Leuke voorbeelden genoemd.
    Ik zie wel dat jij de opdracht anders geïnterpreteerd hebt dan ik. Zover ik begrijp gaat het bij de SW om interne sterke en zwakke factoren (dus van de organisatie) en bij de OT om de externe kansen en bedreigingen (vanuit de omgeving). Omdat jij alleen vanuit het toekomstscenario hebt geredeneerd lijken jouw S/O en W/T veel op elkaar. Aan de andere kant zijn deze categorieën (dus S en O tov W en T) goede tegenpolen van elkaar. Dat wat sterk is 'vrijheid' is ook de zwakte 'keuzes maken'. Dat heb je netjes gedaan.
    In je toelichting vind ik wel dat je iets te veel vanuit bedreigingen bent uitgegaan: "lerende kunnen dit niet aan en dat niet", klinkt wat negatief. Misschien als je de 4 categorieën apart beschrijft je dit voorkomt.
    Succes! Zie je maandag weer.

    groetjes,
    Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hee Judith,

    Bedankt voor je feedback! Ja klopt zo heb ik hem idd niet beschreven, ik heb me eerlijk gezegd ook nog niet goed verdiept in de theorie over SWOT. Goed dat je dit aangeeft want dan ga ik dat nog doen en weer verwerken! Thanks!

    Tot maandag!

    BeantwoordenVerwijderen